KlasCement

KlasCement is een leermiddelennetwerk voor en door leraren. Op de website van KlasCement inspireren en ondersteunen leraren elkaar door het uitwisselen van zelfgemaakt lesmateriaal en praktijktips. Ook organisaties brengen via het leermiddelennetwerk hun materiaal en de aankondigingen van hun evenementen naar de leraar.

Vind materiaal en inspiratie voor je vak

Via een zoekfilter vind je als leraar heel vlug materiaal en inspiratie per vak en per onderwijsniveau. Zo ontstaat een actieve professionele gemeenschap waar leraren elkaar stimuleren.

Het team achter KlasCement

De KlasCementmedewerkers ondersteunen de gebruikers. Voor een betere vindbaarheid optimaliseren ze titels en omschrijvingen van de gedeelde leermiddelen.

Word gratis lid van KlasCement

Lid worden  van KlasCement is eenvoudig en gratis. De meeste leermiddelen zijn ook gratis te gebruiken en aan te passen.  Naast leraren kunnen ook andere onderwijsbetrokkenen en studenten lerarenopleiding lid worden.


Extra informatie

Verwante pagina’s

Website

Contact
KlasCement
KlasCement
Consciencegebouw
Koning Albert II-laan 15
1210 Brussel
België
""

Werk je in het kleuteronderwijs? En ben je op zoek naar lesmateriaal?
KlasCement lanceert een website speciaal voor kleuterjuffen en - meesters.

Ontdek de meer dan 1400 bijdragen.

Wat is KlasCement?

 

Tentoonstelling en workshop door illustratrice Kristina Ruell

23/02/2019

Illustratrice Kristina Ruell stelt tentoon in CC De Borre in Bierbeek. Zij geeft ook workshops.

In maart 2019 organiseert CC De Borre de vijfde editie van BOZE WOLF, het figurentheaterfestival uit de regio. Deze keer is er de BOZE WOLF EXPO. De Borrre …...

Lente : Themales

22/02/2019

Themales over de lente met een quiz en een dialoog over het weer.

Centrum voor afstandsonderwijs

22/02/2019

Op de site van het Centrum voor Afstandsonderwijs vind je naast het cursusaanbod ook een blog met o.a. studietips, stappenplannen en tips bij verschillende vakken (o.a. fietsenmaker, haartooi, schoonheidsverzorging), trends i.v.m. kleuren en …

Gevogelte : Vergelijkende studie

22/02/2019

Taak i.v.m. gevogelte. De leerlingen maken een vergelijkende studie studie tussen een biokip en een standaard kip. De leerlingen kijken hiervoor naar een aflevering van Over eten .

Ook volgende vragen komen aan bod:

Wat zegt de …

Bouw een interactief leerpad met Xerte

22/02/2019

In deze module leer je interactiviteit toevoegen aan een Xerte leerpad. Je leert je de basis hiervan kennen en te gebruiken om te komen tot prachtige interactieve online modules.